LIDER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lider. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 22:24 Eten was niet slecht maar doner and shoarma waren niet knapperig. Bezorging was wel snel.
27 jan 2023 om 19:09 Eten was lekker en warm! Kinderen hebben ervan genoten! Bezorging supersnel herhaling vatbaar.
24 jan 2023 om 4:52 Broeders, als het goed is horen jullie het zoniet dan ook. Soep 7eu maken is al jammer maar dan ook nog soep aangelengd met water en amper vlees kan niet man. Turkish pizza, sorry maar me kont is ontploft. Is ook nog nooit gebeurd. Check reviews!
23 jan 2023 om 19:13 Het eten had geen enkel Italiaans gekruid pizza smaak...gewoon belegd deeg. Smakeloos!!
22 jan 2023 om 22:01 Eten weinig niet goed , patat niet goed weinig en ik veel betalen maar weinig eten deze winkel duur echt duur ik bellen meneer en meneer boos aan telefoon amk gooi telefoon kaput
22 jan 2023 om 20:33 Super lekkere eten! En vers! Hele aardige bezorgers. En lieve medewerkers!
22 jan 2023 om 20:26 Top
22 jan 2023 om 14:08 Eten is lekker alleen heel weinig vooral als je tussen de 17 en 25€ uit geeft en alles is duurder maar het eten veelste weinig en bezuinig op de sauzen wel minder patat bij menu die kan je tellen zo weinig ! En ik bestel niet meer
20 jan 2023 om 7:06 Eten was lekker warm. Precies op mijn gewenste tijd je het eten bezorgd. Ondanks de weersomstandigheden, complimenten hoor!
19 jan 2023 om 10:30 10 min eerder dan de geschatte tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk eten.
15 jan 2023 om 23:08 Altijd goed !
13 jan 2023 om 21:38 Ik had de Kusbasili bicakarasi besteld en klein portie patat. Het eten was echt heerlijk. Bezorging heel snel (ik woon wel redelijk dichtbij).